dimarts, 23 de febrer de 2016

Les plantes van a poc a poc, nosaltres de pressa!


 
L'hivern avança i les plantes, hortalisses i flors de l’hort van a poc a poc. També hi van els arbres fruiters que hi tenim a prop, ja que la majoria estan hivernant, no tenen cap fulla i han aturat el seu creixement. Però nosaltres hem continuat treballant nous conceptes i hem sembrat i plantant alguna hortalissa resistent al fred.
Vam tancar el desembre treballant les mesures de les hortalisses, dibuixant-les i aprofundint en les condicions per a la vida, posant èmfasi al fenomen de la fotosíntesi, clau per a la vida al nostre planeta.


Durant el mes de gener hem mesurat plantes, hem trasplantant enciams, alls i julivert del nostre propi planter, i també hem fet un experiment per veure com germina una patata de supermercat i una de pagès/ ecològica.
Aquest mes de gener passat hem dut a terme també el tancament del projecte de l'hort amb els nens i nenes de 3r.

Varem fer una sessió de repàs i els nens i nenes van anar dibuixant els elements que intervenen en els éssers vius vegetals i com els cuidem de manera ecològica al nostre hort.

Com a clausura, varem aprofitar també la visita del setmanari digital del Tot Sant Cugat, que ens van fer un petit reportatge on alguns nens i nenes van poder fer de reporters/es!!!

Aquest reportatge ja ha estat publicat. Us convidem a què el llegiu i veieu el vídeo en aquest enllaç.

Gràcies per la teva paciència Adrià!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada