divendres, 26 de maig de 2017

Festa de l'hort 2017

El passat diumenge, 14 de maig d'enguany vam obrir de nou les portes de l'escola, aquesta vegada per a rebre totes les famílies que ho varen desitjar, tothom hi estava convidat.
L'objectiu era compartir de manera lúdica i festiva els espais de l'hort dels que disposa l'escola.

Cal recordar que l'hortet d'Educació Infantil i l'hort de Primària formen part del projecte educatiu del nostre centre. Els nostres horts són una extensió de l'aula ordinària, sortim a l'aire lliure i hi treballem setmanalment amb nens i nenes de l'escola, per nivells i amb grups reduïts.

De la mà de la Maria Petit, tècnica de l'hort, grans i petits van descobrir i van identificar les espècies vegetals del nostre entorn escolar, les hortalisses i també les plantes més properes als bancals de l'hort : arbres, arbusts, aromàtiques, ...

Després vam realitzar plegats la collita d'hivern. Les cols estaven a punt per ser collides. Una colla de famílies se les van poder endur a casa seva per cuinar-les i tastar-les el mateix vespre.


Fotos festa de l'hort 2017
Àlbum fotos festa de l'hort 2017, feu clic aquí i veureu les imatges

Finalment vam organitzar-nos per grups i després de preparar la terra, remoure-la, airejar-la i abonar-la de nou, vam realitzar la plantada de primavera: aromàtiques vàries, cogombres, carbassons, tomàquets, pebrots, enciams,...  

Va ser una jornada interessant, tranquil·la, fluïda, molt distesa.
Agraïm la col·laboració incondicional de tots els pares i mares, nens i nenes de l'escola que ens van  visitar i acompanyar tot el matí.
Comissió de l'hort del Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada